20 de gener del 2011

El català arriba al Senat. Comentaris.


Les excuses de la mentalitat de la Meseta per no acceptar la realitat, la diversitat d'Espanya:  "que el parlin a casa seva "- o sigui fer-ne un ús només privat; "que és car", "que jo no vui fer cap esforç"...
ABC, ni El Mundo, ni La Razón volen recordar mai el maltracte donat al català des del 1714: prohibit en documents notarials, testaments, documents estatals, a la Universitat, a les guixetes...   Aquest acte d'ahir al Senat és donar-li visibilitat pública, el respecte que és mereix. Una proba de que, tot i que han fet molt de mal al català, encara és viu.(Nota de la Cuca de Llum)

Del Facebook, no té pèrdua:

Alicia (Sánchez-Camacho), si trobes que 12.000 eurus que val la traducció de cada sessió del Senat en compliment de la llei de llengües oficials és una despesa "supèrflua en temps de crisi"... pots renunciar al teu sou, pots declara-te insubmisa... PERÒ SOBRETOT, POTS CALLAR!!!!
Martí ha escrito: TROBEN CAR ELS 12.000 EURUS PER SESSIÓ!!... SABEU QUÈ ENS COSTA EL SERVEI DE TRADUCCIÓ DEL PRESIDENT ZAPATO A CADA REUNIÓ INTERNACIONAL? NO SAP CAP LLENGUA!!