10 de setembre del 2010

Tunel AVE y Sagrada Família, publicación de los Acuerdos de la UNESCO de la 34 reunión del Comité de Patrimonio Mundial de la Unesco, en Brasilia.


Avui 9-9-2010 ha sortit publicat el text complet dels acords de la 34 reunió del Comité de Patrimoni Mundial de la Unesco, a Brasilia.    Aquest es el 3er document rellevant emés per l'organisme sobre el túnel de l'AVE i l'obra de Gaudí, - n'ha emès molts altres.

1. Informe preliminar de la Unesco emés pels experts desprès de la primera visita  (8-11 febrer 2010).

2. El text de base  que van presentar els experts a l'esmentada reunió del Comité a Brasilia.  Tècnics enviats per la Unesco han tornat molt sovint a Barcelona  des de la primera visita del febrer 2010, tot i que les seves de visites no hagin sortit a la premsa.  Aquest text de base resumeix la seva valoració de tot el problema generat pel túnel de l'AVE i la negativa del Govern espanyol a canviar el traçat, ni a aturar la tuneladora.
Els acords es van pendre a Brasilia prenent com a base aquest text que van presentar els experts  a l'esmentada reunió del Comité. La publicarem en breu aqui ; de moment podeu llegir el texte sencer a "Scribd" clicant  > UNESCO Informe 2))) Informe#32;34th#32;Brasilia#32; AVE,Sagrada Familia, La Pedrera, Barcelona) Francés


  is where my documents live!

3- Els Acords de la Unesco sobre el túnel de l'AVE i la Sagrada Família i La Pedrera, pressa al seu Congrès anual, aquest any a Brasilia (25 juliol-3 agost 2010). Text complet dels acords de la 34 reunió del Comité de Patrimoni Mundial de la Unesco, a Brasilia. El text complet en francès el podeu llegir a "Scribd"  clicant aqui >  UNESCO informe 3)) Acuerdo del Comité del Patrimonio Mundial sobre el tunel del AVE, la Sagrada Familia y Casa Milá decidido en su congreso anual, Brasilia- Whc10 34com 20f1 --Texto entero Francés  (215 páginas)  (veure  pàgines 148 i 149).


  is where my documents live!

L'acord sobre "Oeuvres d'Antoni Gaudí (Espagne) (C 320bis) està a les pàgines 148 i 149. 
També el podeu llegir en anglès, obrint per google : whc10-34com-20f

Aquesta primera informació la fem posant al vostre abast els textes originals. Més endavant afegirem traduccions i les nostres valoracions.