5 de desembre del 2007

Hereu perd votacions una radera l´altre al Ple de l´Ajuntament: i es nega a CANVIAR EL TRAÇAT DE L´AVE Sants- Sagrera


Dimecres 05/12/2007 - 16:36h

PSC i ICV han perdut votacions al ple sobre el traçat del TGV, les campanyes institucionals i la protecció de Collserola

El president del grup de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha dit que presentaria un recurs contenciós administratiu si d'ací a tres mesos el govern municipal (de PSC i ICV) no complia les proposicions aprovades al ple per CiU, PP i ERC. Trias lamenta que tant Jordi Hereu com Imma Mayol assegurin que no faran cas d'aquestes mocions, relatives al control de les campanyes institucionals i al canvi del traçat del TGV a Barcelona.

En relació amb el TGV, els grups de l'oposició també van aprovar una moció perquè s'avancessin les compensacions per als afectats per les obres a Sants, i una altra contra la construcció de la nova muntanya russa al Tibidabo. Segons Trias, el PSC i ICV han de complir les iniciatives aprovades o, si no hi estan d'acord, com a mínim haurien de negociar-les.
de: Vilaweb http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2656351


CIU....fins al punt que li han atorgat un termini de 3 mesos per a fer complir aquests acords, abans de portar-lo als tribunals contenciosos-administratius.
Més que mai PSC i IC-V haurien d’haver demostrat capacitat de diàleg i negociació a Barcelona, i ham demostrat tot el contrari: han adoptat una actitud displicent i arrogant davant dels acords aprovats que els eren contraris i han optat per no fer-ne cas i no aplicar-los. Quan el ple municipal decideix rebutjar l’actual traçat del túnel del TGV, el que Hereu hauria d’entendre és que no es tracta d’un prec o una sol•licitud sinó d’una ordre. La democràcia és això. I si no entén que la sobirania no recau en ell, potser hi haurà de recaure la justícia.
http://www.elsingulardigital.cat/cat/viewer.php?IDN=14055