15 de febrer del 2017

Forcadell rep la citació del TSJC vint hores després que la premsa










23 Novembre 2016
La presidenta del Parlament va saber ahir pels mitjans decomunicació que havia declarar com a investigada el 16 de desembre a les 9.30h 



Amb unes 20 hores de retard, la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha rebut aquest matí al seu despatx la notificació de citació judicial del TSJC per declarar el proper 16 de desembre a les 9.30h. Forcadell haurà de comparèixer com a imputada per presumpta desobediència, per haver permès que es votessin les conclusions de la comissió d'estudi del procés constituent malgrat l'advertència del Tribunal Constitucional.


El TSJC va enviar la comunicació ahir a migdia als mitjans de comunicació, però no a la presidenta, de manera que es va assabentar de la data a través dels mitjans de comunicació. Fonts de l'entorn de Carme Forcadell han explicat a El Món que no els ha sorprès que la presidenta se n'hagi assabentat pels mitjans de comunicació, perquè "és una mostra més que tiren totalment pel dret". De fet, el TSJC "va ser més curós en l'inici del procés contra Forcadell", però darrerament ha canviat les seves formes.


També avui ha rebut la citació el secretari tercer de la Mesa del Parlament, Joan Josep Nuet, cridat a declarar com a testinomi el 19 de desembre a les 12.30h.