12 de novembre del 2007

Segueix recollint adhesions la web de "catalaemprenyat"

Per difusió espontània la web recull adhesions a un promig de 100/hora. A les 9 el vespre d´ahir diumenge l´Avui dona una xifra de 14.850, notable, donç nomes fa una setmana que está penjada. En aquest període el President Montilla ha expressat la greu irritació catalana Madrid. S´els hi ha encomanat el malestar, es una veritat incomoda.
de: l´Avui, 12 nov 2007


Comentaris :

Com resultat del 2on esvoranc - a l´estació del Gornal - el President Zapatero no ha tingut altre remei que compareixer a les Cortes per donar explicacions. Recordem que va escapar de fer.ho a l´ocasio de l primer accident greu de les obres de l´AVE. En resum i desde un punt de vista pragmátic, no ha servit per a res. Els dos grans partits -PP i PSOE - van aprofitar l´ocasió per donar.se mutuament la culpa. I tenen raó, tot dos en tenen. Peró ni el PP va exigir inversions concretes es a dir sol.lucions en tal o cual tema ferroviari, ni el PSOE les va oferir. Parole, parole, es per aixó que els hi paguem un sou?



Es comença a parlar de compensacions als ex-usaris de Rodalies. He llegit que els hi volen donar un temps gratuit de Rodalies igual al del període suspés. Francament, no pot ser mes rata. Perque es sentin recompensats del cástig de dormir 1,5-2 hores menys al dia durant un mes i mig-dos messos, com a mínim haurien de tenir Rodalies gratis durant sis messos - en aquests horaris -, i a meitat de preu durant sis messos mes. Res de que la Generalitat cobri una multa; entenc que les compensacions han d´anar directament a les butxaques dels soferts/cívics/pacients/agotats/enfadadísims usuaris.