28 de gener del 2015

Retallades:Consorci Sanitari de Terrassa. El president del comitè d'empresa diu que "la Generalitat està desmuntant una estructura d'estat que ja teníem"

Foto feta amb el mòbil d'un lletrero a l'Hospital Vall d'Hebrón: 186,37 milions €. què son moolts diners! : Per un nou servei d'urgències, un nou bloc quirúrgic i una unitat de crítics; Dues noves unitats de cures intensives; Remodelació de la planta 3a destinada a hospitalització; Ampliació d'un accelerador de la unitat de radioteràpia; Instal·lació de dos equips de tomografia axial computarizada (TAC)

És per tenir una idea del que valen les coses. Des de Bankia, la Gurtel, els aeroports sense vols, les estacions d'AVE sense casi passatgers...ja perdo el preu i l'esforç d'estalvi  de les coses.


Perdoneu l'ex-abrupte però és que hi va la vida de les persones que han treballat i estalviat tota una vida de treball perquè ara vingui-quiqui-sigui i no l'atenguin als hospitals, racanegin medecines (amb bonus al metge estalviador)....  I no parlem de totes les conseqüències de la reforma exprés de la Constitució espanyola, (il·legal al meu entendre perquè aquesta via exprés no estava prevista per coses tan importants, sino per canvis menors). Reforma de la Constitució espanyola per ordre dels "mercats financers" via Merkel:  primer es pagarà el deute i després, si en queda, la salut i pensions.




"Se me'n refot si la culpa és d'Espanya o de Catalunya"


Hi estic d'acord - NO a desmuntar  hospitals.

http://societat.e-noticies.cat/se-men-refot-si-la-culpa-es-despanya-o-de-catalunya-91582.html#ancla_list_comen