24 d’abril del 2015

Sala-i-Martín: "Els que diuen que el procés es desinfla, estan equivocats"L’economista assegura, en relació a la Diada de Sant Jordi, que "hem votat en compra de llibres"


Nerea Rodríguez
L’economista Xavier Sala-i-Martín ha assegurat avui que “els que diuen que el procés es desinfla, estan equivocats”. Ho ha dit en referència a les vendes de llibres d’ahir durant la Diada de Sant Jordi, ja que el seu llibre ‘És l’hora dels adéus’ va ser el llibre més venut en la categoria de no-ficció en català. 


Jo tinc la 3a edició, del setembre 2014. Ed. Rosa dels Vents. BCN. 223 pàg. La lletra
com veuran es llegeix molt bé. I sobretot, el llibre és de fàcil lectura: l'autor té una coneguda capacitat  d'exposar de manera entenedora conceptes difícils. Llibre molt recomanat.
En declaracions a Catalunya Ràdio, Sala-i-Martín ha assenyalat que "hem votat en compra de llibres, la societat civil està interessada en el tema”. Sobre l’èxit de vendes del seu llibre, s’ha mostrat “sorprès” perquè ‘És l’hora dels adéus’ va sortir el 4 de setembre”.

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/04/sala-i-martin_els_que_diuen_que_el_proces_es_desinfla_estan_equivocats_108345.php