23 de desembre del 2015

Anna Gabriel reb una observació dura de Toni Soler a RACC1


Anna Gabriel s’ha endut una bona estirada d’orelles de part de Toni Soler davant l’aparent contradicció del sistema assembleari de la CUP. En una entrevista a RAC1 aquest matí que podeu recuperar en l'àudio adjunt d'aquesta peça, la diputada ha dit que no es pronunciaria sobre el document de Junts pel Sí perquè això ho ha de decidir la militància: "No es tracta que m'agradi a mi o no personalment". No obstant, el periodista ha expressat de manera espontània que sí que es tracta que digui el seu parer. 
"Jo trobo que sí que es tracta de saber si t'agrada a tu personalment i a la resta de diputats, perquè desenes de milers de persones us han votat perquè els representeu, negocieu i us entengueu o no els uns amb els altres", ha etzibat Soler. A més, li ha dit que "no podeu ser intermediaris entre Junts pel Sí i l'assemblea de diumenge, teniu una feina superior perquè la gent us ha votat, és la vostra feina". Gabriel s'ha quedat parada i li ha dit: "Toni, has començat així una mica dur". Tot seguit ha començat a defensar a ultrança l’assemblea del partit, però el periodista li ha recordat que la CUP no sempre funciona així.

No van portar a l'assemblea la reacció al 20D

Per exemple, li ha recordat que aquest diumenge de matinada, just després de saber-se el resultat dels comicis a l’Estat, els cupaires van fer públic un text on reivindicaven que Junts pel Sí proposés un candidat alternatiu a Artur Mas vistos els discrets resultats de Democràcia i Llibertat, però que en aquest cas, no li van preguntar a tota l’assemblea si estaven d’acord amb el comunicat
 
Audio de l'entrevista de Anna Gabriel a RACC1: http://www.directe.cat/audios/zasca.mp3  (5min30'')