19 de desembre del 2017

Puigdemont arrasa els seus rivals i rebenta audímetres amb un 23%


Carles Puigdemont ................  22,8% i 600 mil espectadors

Marta Rovira (ERC) ................. 13,9% i 340 mil espectadors.

Miquel Iceta (PSC) .................. 13,9%

Inés Arrimadas (Cs) ................ 10,9%

Xavier Domènech .................. 10,9%
(Catalunya en Comú-Podem) 

Carles Riera (CUP) ................. 9,8%

Xavier García Albiol (PP) ......... 7,8%Foto: TV3
Barcelona. Diumenge, 17 de desembre de 2017


Punt final a les set entrevistes electorals a TV3. Tot a punt per al debat que Vicent Sanchis moderarà la nit de dilluns. Abans de fer el rànking d'audiència cal repassar les dues últimes. Marta Rovira divendres va assolir un 13,9% i 340 mil espectadors. La d'ERC és l'única candidatura a la qual no s'ha pogut entrevistar el número 1 de la llista. Institucions Penitenciàries no ha autoritzat entrar càmeres a la presó d'Estremera. El llaç groc de la número 2 d'Esquerra destacava en fons negre, però no arriba la mida del llaç de Puigdemont. Ni a la seva audiència.
Amb l'absència d'Oriol Junqueras, Sanchis tenia un altre viatge a punt. Com va avançar En Blau, el director de TV3 va volar a Brussel·les acompanyat del cap d'informatius, David Bassa, i es van trobar a la delegació de TV3 amb el corresponsal Xavi Coral i amb el cap de llista de JuntsXCat. Carles Puigdemont va arrasar: 22,8% i 600 mil espectadors. 

Puigdemont va fer més audiència que el Preguntes freqüents de després. Una nit rodona per a TV3 i una prova superada pel que fa a un format, les entrevistes individuals a cada candidat, tan antic com la democràcia catalana.  

(...)
El debat entre tots 7 ja seran figues d'un altre paner. Sanchis tindrà com a moderador la seva altra marató.
https://www.elnacional.cat/enblau/ca/televisio/puigdemont-tv3-audiencies-entrevistes-sanchis_222366_102.html