23 de gener del 2018

24.01.2018 Pérez de los Cobos es queda fora del Tribunal europeu dles Drets Humans per no parlar ni anglès ni francès. Tampoc va explicar que havia pertangut al PP. Cap vot.

Perez de los Cobos, ex President del Tribunal Constitucional, mentint en el seu expedient de candidatura al Tribunal Europeu del Drets Humans.


L’examen de l’expresident del Tribunal Constitucional Francisco Pérez de los Cobos per poder formar part del Tribunal Europeu dels Drets Humans (TEDH) ha generat polèmica, segons explica el portal especialitzat El Confilegal

La candidatura de De los Cobos, que es va examinar a París, no va rebre cap vot perquè el candidat no dominava les llengües requerides. En aquest cas, com que es tractava d’organisme internacional, eren necessaris l’anglès i el francès.

Canvi de llengua en començar l’entrevista 

L’expresident del TC va demanar que es canviés la llengua amb què li estaven fent l’entrevista. Malgrat la petició que canviessin el francès pel castellà, segons El Nacional, al currículum de l’exmagistrat hi consta que De los Cobos té un bon nivell tant d’anglès com de francès.