17 de novembre del 2007

Carta al director: REE i la MAT a Anglès


Aquest dimarts al passar per Anglès he pogut veure com es feia l´acte d´expropiacions per part de REE a propietaris afectats per la MAT. En un local a prop del Poliesportiu, amb un camió llogat a on havien d´anar els propietaris, veure pujar gent gran amb tota la dificultat del món, tancar-los a dins per signar sortint ben suats, protegits per la policia del Sr.Saura amb actitud prepotent, xulesca i de pocs amics…tot això em fa preguntar quin nivell de democràcia tenim i quins polítics tenim.

Com és possible que una policia protegeixi a una empresa privada, que va a fer negoci, que aquest estiu amb la gran apagada de Barcelona ha estat titular de diaris de tota Europa?.Com és posible que la Diputació de Girona no hagi obert boca protegint a propietaris i als Ajuntaments?.Com és posible que diputats i consellers de la Generalitat es rentin les mans i no estiguin presents en aquests moments en els pobles?.On són els defensors del territori i els que parlen del medi ambient i de mans netes?.

Diumenge passat en el "30 minuts" de TV3 els Sr.Agustí Maure, actual Director d´Energia de la Generalitat i el Sr.Ignasi Nieto, Secretari d´Energia del Ministerio a Madrid, reconeixien una manca d´inversió en el mallat a Barcelona; el que no es va dir és que aquestes dos persones fins fa poc ocupaven alts carrecs en REE i Endesa. Ves per on, les interconexions entre lobys energètics i polítics queden ben clars. Només falta ara que la policia els protegeixi. Però de què tenen por?. Espero que el poble pacífic i cívic descobreixi i entengui les seves mentides i els engegui a escampar boira per sempre més. Una vegada més es veu el grau de covardia que patim en aquesta "democràcia".
carta al Director de: la Vanguardia http://www.lavanguardia.es/lv24h2007/20071116/53412216008.html

Per qué no volen enterrar la MAT d´una vegada? Ja ho han fet els francesos per atravessar un Parc Nacional, i el mateix estava fet a la banda espanyola (vall de Canfranc). Els francesos de la Catalunya Nord també s´oposen a una MAT aeria.