17 de novembre del 2007

Demanen la dimissió de la ministra de Foment al Parlament. Si es aixi, aleshores que dimiteixi també el govern de la Generalitat

A la ministra de Foment no li fa perdre el son, però el Parlament va fer ahir un cop de puny a la taula i, amb un resultat rotund de 96 vots a favor i 36 en contra (i una abstenció per equivocació), va demanar de manera solemne el seu cessament pel col·lapse de les infraestructures catalanes.
de l´Avui.

Comentari: l´usuari de Renfe posaria un zero al Parlament. Per tirar.se els trastos pel cap no calia trovar.se i perdre la jornada laboral. L´actual situació ve de 15 anys enrera fins ara. Cap conclusió d´inversions, qu´es l´unic qu´interesa. Demanen que dimiteixi la ministra, peró si aixó es així, el conseller Nadal, el President Montilla, el Govern en ple, l´alcalde d´Hospitalet Corvacho i l´alcalde Hereu TAMBE haurien de dimitir. TOTS han pres decisions, tots están implicats.
Si us plau anulin l´actual traçat de l´AVE per Barcelona i pensin un plan B. Es la seva feina. Per qué el Parlament no DEMANA DE MANERA SOLEMNE UNA, DOS, DEU, DOTZE ...etc propostes CONCRETES D´ACTUACIONS FERROVIÁRIES ??