5 de maig del 2010

La tuneladora enlloc de pel c/ Mallorca ha d'anar cap a Glòries fent un túnel de nomes 1.542 metres pel c/ Escultor Claperols

  A dalt i a la dreta del plano tenim (en vermell) el traçat  de túnel que s'hauria de construir entre Sagrera i Glòries pel carrer molt ample d'Escultor Claperols.  Un cop a Glòries l'AVE (en blau) pot arrivar a estacio de França per túnels urbans existents, es a dir que nomes s'ha de canviar vies i catenària!.  Es a dir que reciclem l'estació de França com a destí final dels AVEs que venen de França, com a mínim fins que acabin l'estacio de Sagrera, d'aqui uns 10-15 anys com a mínim.



Traçat  del túnel que s'hauria de construir entre Sagrera i Glòries pel carrer molt ample d'Escultor Claperols. Al contrari de pel  c/Mallorca, aquesta es una sol·lució molt  económica i sense riscos pels edificis./    
De Sagrera a Glorias: construir un túnel de 1,5 km.
En Glórias emplamaría con el túnel ya existente hasta estación de Francia.  Se reutiliza esta estación como término para AVEs procedentes de Francia.

De Glórias a Estación de Francia: túnel ya está construido, 2 km. Sólo instalar vias nuevas y catenarias.

El peu de foto d'aquesta segona mostra els 2 km de túnels urbans ja existents entre Glòries i Estació de França.  Estàn en desús, i hi caben 3  vies a cada ú.  Per adptar-los a l'AVE nomes cal canviar vies i catenària!!   Baratísim!!!    Sense riscos per inmobles.   Es recicla l'Estacio de França  com  final pels AVEs que vinguin d'Europa i França...fins que d'aqui 15 anys acavin la de Sagrera...com a mínim.
El peu de foto de la tercera foto nomes ha de dir que es la vista aèrea de l'estació de França.













Fotografies dels tunels en desus entre est de França i Glòries. Ens podem permetre el luxe de no aprofitar-los?    l'Estacio de França, aquest luxe si ens el podem permetre?  L'hem restaurat i ara  no la fem servir?!!   Fins que els propers 7-10 anys ens recuperem de la crisi económica,  de debó que no podem tenir una mica de seny?