19 de març del 2010

Article de l'espelmada al Mati Digital: "suport per desidia de la societat catalana"...."escarxofada al sofà".


 Ahir al vespre un miler de persones es van reunir davant de la façana del Naixement de la Sagrada Família per protestar pel temerari i insensat traçat de l’AVE que, com diuen tots els experts, posa en perill el temple de Gaudí. 

Un miler de persones amb sensibilitat cap a l’obra més emblemàtica del nostre patrimoni que preocupades per la inminent posada en marxa de la tuneladora van fer un crit desesperat a les institucions del país perquè evitin el què podria ser una desgràcia i el fet més vergonyant de la nostra història.

Entre aquesta bona gent mancaven representants polítics de primera línia, tots ells pendents de pre-campanyes electorals, d’incendis d’Horta de Sant Joan, etc. I també es va trobar a faltar la presència del Cardenal i de la cúria catalana. No és ell qui hauria de defensar més que ningú la Sagrada Família?

Però potser aquest dia no arribarà mai perquè ja no hi haurà Sagrada Família, perquè aquest miler de persones que ahir encenien espelmes no hauran tingut la força suficient ni el suport necessari per protegir el Temple de Gaudí, perquè s’haurà consumat el que molts esperen, desitgen i promouen: la fi d’un dels símbols de la nostra nació . I tot això amb el suport per desidia de la societat catalana, especialment de tots els...de.... que prefereixen escarxofar-se al sofà i veure algun dia per la televisió el què un dia no els va donar la gana d’evitar.
http://www.elmati.cat/articles/noticia.php?id=1209  

EL NOSTRE COMENTARI:   Copio una part de l'article  que diu el que ningú ha gosat encara dir:   "suport per desidia de la societat catalana"..."escarxofada al sofà"..."el que un dia no els va donar la gana d'evitar".  Es dur però es la veritat pura i nua.  Es una situació límit, i casi ningú ho sap, la premsa està amb la boca cosida.  Aqui  a "El Matí" no callen, no hi estic d'acord en tot, però tenen la virtut de PARLAR!!!   L'AVE EN FORMA DE TÚNEL PEL CENTRE DE BARCELONA, PROMOGUT  PEL PSC-PSOE  I PER OMISIÓ PER TOTS ELS  ALTRES  PARTITS, ES  UN  GRAN  ENEMIC  CALLAT  DE  BARCELONA!!!    EL PITJOR  ENEMIC  ES  EL  QUE  NINGÚ  DETECTA!!!    


PER OMISIÓ PER TOTS ELS  ALTRES  PARTITS: L'UNICA EXPLICACIÓ EM FA VERGONYA ALIENA DIR-LA. L'UNICA EXPLICACIÓ DEL SILENCI DELS PARTITS ES QUE TOTS TOTS SUQUEN  D'AQUESTA OBRA PÚBLICA.  SI NO ES VERITAT, QUE M'HO DIGUIN.  El Sr  TRIAS ESTÀ DESCANSANT  JUST AQUEST CAP DE SETMANA.  EL SR MAS, PER MÉS QUE LI DIC DE TOT ELL EN PERSONA NO ES PRONUNCIA EN CONTRA,  COM A MOLT HO DELEGA EN EL SEU 2on.  Es pensa potser que aixó li perdonarem???    Una traïció com aquesta???  Només el Sr Fernandez Diaz del PP no ha parat  de parlar en contra d'aquest traçat en totes les ocasions en que ha pogut, també en els plans d'infrastructures a llarg termini de BCN.  Què fort, no???