1 de juliol del 2010

Rull: “Si el Conseller Nadal creu que és necessària la comissió d’experts hauria de garantir de manera urgent l’aturada cautelar de les obres del TAV” . Nota de premsa de CIU.





El diputat de CiU afirma que les declaracions de Nadal “estan molt bé com a reflexió teòrica, però un Conseller d’Obres Públiques, més que fer de comentarista, hauria d’actuar en conseqüència i aturar les obres ara que encara hi som a temps”

Josep Rull, portaveu d’Infraestructures de CiU al Parlament de Catalunya, ha afirmat que les declaracions del Conseller Nadal, que avui s’ha mostrat partidari de crear una comissió d’experts que analitzi l’impacte del túnel del TAV en la Sagrada Família, “estan molt bé com a reflexió teòrica, però un Conseller d’Obres Públiques, més que fer de comentarista, hauria d’actuar en conseqüència”. “Si el Conseller Nadal creu, tal com ha defensat CiU, creu que és necessària aquesta comissió d’experts, hauria d’exigir al Ministre Blanco que es produeixi de manera urgent una aturada tècnica de les obres amb caràcter cautelar, ara que encara hi som a temps” ha afegit el diputat nacionalista qui creu que “s’hauria de garantir que allò que determinin els experts, sigui el que sigui, s’acabi aplicant”. 

Rull considera que el Conseller Nadal, a més a més, “hauria de garantir que la Moció que es va aprovar el Congrés dels diputats s’acabi complint”, en la qual es reclamava la suspensió de les obres durant dos mesos i la creació d’un grup d’experts. En aquest sentit, Rull ha afirmat ser no tenir grans esperances vers la resposta del Conseller Nadal: “Els antecedents i el poc respecte que el Govern té pel Parlament, que en el seu moment ja va demanar un canvi de traçat en el túnel de Barcelona, ens fan ser poc optimistes”. “Tot i així, - ha afegit Rull - la
nostra obligació és instar el conseller de Política Territorial a mantenir mínimament la dignitat del seu càrrec”.
Finalment, Rull ha emplaçat el Conseller a no desviar l’atenció: El problema no és la Sagrada Família; el problema és l’impacte que el túnel pugui tenir, eventualment, en ella”.  Dimecres, 23 de juny de 2010

1 comentari:

l'Agustí ha dit...

Si, senyor! És així com es parla: clar i català.
En Rull rutlla (aquest noi promet…).