4 de juny del 2011

Mas-Colell avisa que el pacte fiscal “estarà sobre la taula” amb recuperació o sense



 El conseller Andreu Mas-Colell Foto: ROBERT RAMOS.Avui.

Mas-Colell, ha avisat un altre cop que si el govern espanyol limita la capacitat d'endeutament de la Generalitat, els perjudicats seran els ciutadans catalans, que hauran de fer un sacrifici addicional.

“Una política molt limitada d'endeutament només pot portar que el deute sigui més car i, per tant, un sacrifici per part dels ciutadans de Catalunya, i els ciutadans de Catalunya no s'ho mereixen”, ha argumentat en declaracions als mitjans.
Mas-Colell ha reiterat que Catalunya està complint l'objectiu de reducció del dèficit aquest any, i ha subratllat que la responsabilitat de la situació financera de la Generalitat “és de qui va estar a càrrec de la situació anterior”.

Ha assegurat que la relació amb el Ministeri d'Economia és “fluida” i ha manifestat que “el més racional per a tots és que la Generalitat, que és una institució responsable, pugui desenvolupar una política racional d'endeutament”.
http://www.avui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/420411-mas-colell-avisa-que-el-pacte-fiscal-estara-sobre-la-taula-amb-recuperacio-o-sense.html