9 de juliol del 2011

El Mundo parla de la manifestació #9juliol mentre La Vanguardia, El Periodico i TV3 la oculten

 Fotos de la manifestació del 9 juliol 2011, penjades a la Cuca de Llum a les 20h. L'inici ha sigut a les 18h.  Fotos de  www.larecerca.com

El Mundo parla de la manifestació #9juliol mentre La Vanguardia, El Periodico i TV3 la oculten http://bit.ly/oE1iMR


El Mundo parla de la manifestació independentista d'aquesta tarda mentre TV3, La Vanguardia i El Periodico la oculten. Es el món al revés? No. Es Catalunya, un país amb la majoria de mitjans de masses subvencionats i, per tant, subordinats al poder de torn.

Com ja va passar l'any passat amb la macro-manifestació del 10 J, només els mitjans digitals (Ara, Singular, Nació Digital, Vilaweb, Directe, Crónica, etc...) informen adientment de la manifestació d'aquesta tarda.




Blanca Alsina L'ANY PASSAT LA LÍNIA DE RENFE BCN-GIRONA VA ESTAT ATURADA PER "AVARIA" DE 2 a 5 de la tarda. Vaig haver de venir amb cotxe. Aixó tampoc va sortir als diaris..... (del facebook)



L'organització xifra en 30.000 el nombre de participants en la manifestació independentista  (diari AVUI)

L'Ajuntament denega el permís per l'actuació musical i no ha permès la instal·lació de tarimes per pronunciar el manifest

09/07/11 18:57 - barcelona - Redacció //  Darrera actualització ( 9 de juliol del 2011 20:05 )

L'esperit del 10-J ha pres des de les sis de la tarda d'aquest dissabte el centre de Barcelona. La manifestació ha sortit a aquella hora des de la plaça Urquinaona en direcció a l'Arc de Triomf del Passeig Sant Joan, on havia d'acabar. A un quart de vuit del vespre la capçalera de la comitiva ja havia arribat al punt final del recorregut, i encara hi havia gent que no havia pogut començar a caminar. És per això que l'organització calcula que unes 30.000 persones han sortit al carrer a manifestar-se pel dret a decidir i per rememorar la manifestació que ara fa un any va congregar un milió i mig de persones al carrer amb el mateix objectiu. La Guàrdia Urbana no donarà xifres fins a les nou de la nit.
Aquesta vegada no ha estat tanta gent, però entre els que hi eren hi havia cares conegudes com les dels republicans Joan Tardà, Jordi Portabella o el candidat a la presidència d'ERC Oriol Junqueras.
També hi havia simpatitzants d'altres partits independentistes com Reagrupament, que exhibien la seva simpatia a través de banderes i samarretes.
...
La Plataforma pel Dret a Decidir tampoc no forma part de les entitats convocants. En un comunicat, han assegurat que troben ''poc efectiu'' el plantejament d'aquesta manifestació.
Seccions de Solidaritat per la Independència, Reagrupament, les JERC, Democràcia catalana, o les CUP, la Fundació RANDA-Lluís Maria Xirinacs, o el Casal Argentí de Barcelona són algunes de les entitats adherides en aquesta manifestació.
http://www.avui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/433158-milers-de-persones-rememoren-el-10-j.html

2 comentaris:

l ha dit...

Doncs els qui no hi eren i els qui no hi van voler ser, que es facin retratar… de cul.
Ells s'ho van perdre. Pitjor per ells!

l'Agustí ha dit...

Doncs els qui no hi eren i els qui no hi van voler ser, que es facin retratar… de cul.
Ells s'ho van perdre. Pitjor per ells!