17 de setembre del 2011

Front comú de Catalunya, el País Valencià i Múrcia pel Corredor Mediterrani

Artur Mas, Fabra i Valcárcel Mas, Fabra i Valcárcel al Palau de la Generalitat / EFE

Els presidents Artur Mas, Alberto Fabra i Ramón Luis Valcárcel es reuneixen al Palau de la Generalitat per reclamar l'eix ferroviari com a infraestructura prioritària
DAVID MIRÓ   Barcelona | Actualitzada el 16/09/2011 
El president de la Generalitat, Artur Mas, el del País Valencià, Alberto Fabra, i el de Múrcia, Ramón Luis Valcárcel, s'han reunit avui a Barcelona per reclamar al govern espanyol tot el suport perquè el pròxim 19 d'octubre la Comissió Europea declari el Corredor Mediterrani com a infraestructura prioritària. Tots tres han insistit que aquest corredor "no va contra ningú" i que simplement es tracta d'una aposta de sentit comú perquè és un eix que representa la meitat de l'economia espanyola i el 60% de les exportacions.

El president valencià, Alberto Fabra, ha dit sobre les relacions amb Catalunya que a partir d'ara hi ha d'haver "més proximitat" de la que hi ha hagut fins ara perquè hi ha molts temes comuns que necessiten ser abordats de manera conjunta. El president Mas i el president Fabra han acordat una trobada d'aquí unes setmanes. Pròximament, Mas viatjarà a València per abordar el tall de TV3 o el minitransvasament de l'Ebre a Castelló.
http://www.ara.cat/politica/mas-fabra-valcarcel-corredor_mediterrani_0_555544536.html