26 de gener del 2012

Perilla un altre aeroport


Imatge de l'aeroport de Badajoz
9 gener 2012 - Extremadura intenta salvar del tancament l'aeroport de Badajoz. La Junta, segons informa en un comunicat, està duent a terme "les negociacions oportunes" amb diverses companyies aèries per garantir el servei de l'aeroport de Badajoz de cara al 2012.

La companyia Air Nostrum, que fins ara operava a Badajoz, no ha renovat el contracte de publicitat i promoció que tenia amb la Junta "perquè no ha pogut mantenir les condicions econòmiques i de serveis que s'establien en les clàusules del conveni vigent durant els dos darrers anys. Una situació que ha estat propiciada tant per la caiguda del nombre de passatgers com l'augment dels costos operatius"










El Govern extremeny admet que manté el pressupost per a l'aeroport i per això està intentant tancar un contracte amb alguna companyia que garanteixi la continuïtat de les instal·lacions de Badajoz. "Les negociacions amb les diferents companyies aèries s'estan seguint en la màxima discreció i sota la premissa de poder oferir els millors serveis i condicions per als extremenys", informen.
http://politica.e-noticies.cat/perilla-un-altre-aeroport--60483.html