21 de juny del 2012

NO VOLEM EUROVEGAS! diumenge 17 de juny, concentració en contra d'Eurovegas a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona.

 
Ja comença a estar clar que serà a Barcelona o enlloc.

Us convidem a venir de verd i/o a portar eines, aixadelles, flors, i carxofes!!! Tindrem mostra de productes del Parc Agrari, actuacions i diferents ponents.

Us demanem també que en feu difusió a través dels vostres canals (webs, blocs, facebook, twitter, etc.), als vostres associats, pengeu cartells al barri, a les escoles, a la universitat, lliureu octavetes, etc…
 
És molt important que aquest missatge arribi molt lluny! Que tothom es conscienciï del model socioeconòmic que ens volen imposar i de la informació distorsionada, quan no mentides descarades, que transmeten els mitjans de comunicació de mases, que només parlen dels llocs de feina (amb dades impossibles) que suposaria aquest projecte, però no dels costos socials, econòmics, ecològics i immaterials que pagarem els de sempre, o sigui, la ciutadania.
Moltes gràcies per avançat pel vostre suport.

Us demanem (si no ho heu fet ja) la vostra adhesió com a entitat o a títol individual al Manifest de la Plataforma Aturem Eurovegas. Per donar-nos suport com a entitat o a títol personal només heu d’enviar un correu amb les vostres dades (nom, entitat, correu, NIF/CIF) a stopeurovegas@gmail.com.
Eva, Com. de Comunicació