21 de juliol del 2012

Ernest Maragall s'arrenglera amb ICV contra Eurovegas




Ramoneda retreu al PSC que no rebutgi frontalment el projecte

El diputat del PSC al Parlament i exconseller d'Educació Ernest Maragall ha participat en unes jornades organitzades pels ecosocialistes en contra de Eurovegas. L'ex conseller ha compartit taula de debat amb el diputat ecosocialista al Parlament, Jaume Bosch, l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor (ICV), el filòsof Josep Ramoneda i l'experta en lluita contra les toxicomanies Marta Torrens.

En la seva intervenció, Ramoneda ha assegurat que li costa entendre perquè "altres partits d'esquerra" no rebutgen amb vehemència el projecte, i ha advertit al Govern que no és compatible Eurovegas amb l'aposta pel model de Massachusetts.

Bicicletada per protestar per Eurovegas de la plataforma "Aturem Eurovegas"

 El líder d'ICV-EUiA al Parlament, Joan Herrera, i el portaveu adjunt, Jordi Miralles, han carregat contra la iniciativa del magnat hoteler Sheldon Adelson, i han titllat de "burla democràtica" que el Govern es negui a sotmetre el projecte a votació al Parlament. "Serà Adelson qui decidirà el futur de Catalunya i no al Parlament. Això no és sobiranisme, sinó cedir als poderosos la sobirania del país", ha criticat.