22 de gener del 2013

Dossier directe!cat “Espanyolitzar La Caixa”



Economia doble fletxa Dimarts, 22 de gener de 2013

Avui s’ha confirmat que amb la nova regulació sobre les caixes Catalunya i el País Basc perdran bona part del control sobre aquestes entitats. Ens volen robar “La Caixa”


Recopilem en aquest dossier directe!cat “Espanyolitzar La Caixa” tot un seguit d’articles publicats pel nostre mitjà on hem anat explicant el procés premeditat per aconseguir espanyolitzar o millor dit robar el patrimoni d’una entitat clau en el nostre país, per part de les autoritats espanyoles, sabedores que controlar La Caixa és dificultar les pretensions independentistes del catalans. El procés, amb el vist i plau i la complicitat de l’actual direcció de l’entitat catalana és una veritable traïció al país, no sabem si encara hi som a temps, però seria desitjable que les forces polítiques catalanes prenguessin mesures en defensa d’un patrimoni de tots els catalans.
 
Tenir el poder de La Caixa,  és disposar de l’eina, o no,  per a la independència
 
En aquest dossier recopilem informació sobre el poder de La Caixa, financer, industrial i social, de com és nomena el consell d’administració i com s’elegeixen els 160 membres de l’assemblea general;  eina clau per convertir La Caixa en un instrument o no del procés cap a l’estat propi.
 
La Caixa, qüestió d’emergència, o actua La Generalitat o Espanya se la quedarà
 
Aquesta la veritable realitat segons expliquem en aquest dossier i com han afirmat alguns experts com Francesc Cabana, que va assegurar que  aconseguir la independència sense La Caixa serà molt més complicat. Per això insistim en la necessitat de convertir l’embat d’Espanya vers l’espanyolització de La Caixa en una causa d’interès i urgència nacional.
 
Cal una direcció de La Caixa al servei de Catalunya i no al servei d’Espanya
 
L’actual President de l’entitat fins al moment ha demostrat un absolut servei a Espanya, casos com l’engany de les preferents o les actituds de servei a Espanya i el poc suport al Govern de Catalunya posen en perill el procés cap a l’estat propi, cal segurament un canvi en la direcció de l’entitat perquè aquesta sigui fidel al nostre país.