21 de setembre del 2013

Relleu al Cercle Català de Negocis


Albert Pont substituirà Ramon Carner

El Cercle Català de Negocis (CCN) tindrà nou president i nova junta directiva el proper 26 de setembre. El substitut de Ramon Carner, fins ara màxim dirigent l'entitat, serà Albert Pont, al capdavant de l'única llista que s'ha presentat a aquestes eleccions.
Carner duia quatre anys de president, des del naixement de l'entitat. Segons ha assenyalat en una carta la junta sortint als socis del CCN, l'equip rector "ja ha assolit amb escreix els objectius inicials que s'havien marcat".

Una d'aquestes metes era "la necessitat que el país disposés d’una entitat empresarial que, amb la intenció de representar la petita i mitjana empresa catalana, es dediqués a difondre la necessitat social i econòmica que Catalunya assolís urgentment l’estatus d’Estat propi". 


Pont és especialista en Dret Internacional i és autor dels llibres Delenda est Hispania i Addendum. La junta entrant forma part de l'actual comitè executiu del CCN, on també estan integrats els caps d'àrea de l'organització empresarial sobiranista.
http://economia.e-noticies.cat/relleu-al-cercle-catala-de-negocis-79114.html