10 de novembre del 2015

9N 2014. Ho tornarem veure?? Fa només un any. La unitat fa la força. L'abraçada de David Fernández i Artur Mas. Els dos van donar suport al repte, el nou 9N, arrossegant els altres partits. v.2


Els d'ara no sou la CUP que va mostrar David Fernández, això està claríssim. Ens agrada la CUP versió Fernandez, us vau guanyar el respecte de tothom.




Gràcies a David Fernández de la CUP es va fer la consulta del 9N 2014 una desobediència civil massiva de la que tots ens felicitem. Vàrem constatar que podiem guanyar un referèndum, que erem majoria!  




Només fa un any, tot i que sembla molt més temps.  Avui, 9N 2015 vivim la paradoxa de que la CUP  atura l'investidura d'Artur Mas i frena un procés d'independència a només 8-9-12 mesos de poder fer·la efectiva plenament.  Així fa el joc al Gobierno de Madrid.  Està fent el paper contrari del que vam veure fa un any, estem molt molt decebuts. Llençar per la finestra una oportunitat... creada gràcies a l'esforç de tanta gent, és menystindre.la...   

A  més a més tenen  com un aire  de "perfectes"  que, de fet, ningú no ens podem permetre perquè no ho som.  Els hi manca al meu parer una visió global. De fet és greu que et diguin això, és com si et diguèssin de visió miope, de persona no viatjada, que no sap ponderar totes les circunstàncies i s'entesta en UNA sola idea, ...potser perquè no en té més.  No ho sé si és el cas, ja no sabem què dir..., no ens sabem avenir  de perdre aquesta ocasió d'or.  

"Enraonar", "avinentesa", "avenir.se", "pacte" "compromís" "plataforma", "aplec"...ja  en tenim ja d'expressions en català que manifesten  el  tarannà del país!  De debó que no us reconec com a tals. Els d'ara no sou la CUP que va mostrar David Fernández, això éstà claríssim.  Cuca de Llum)




 Que per molts anys siguem capaços d'asumir riscos i d'abraçar.nos quan els assolim!!!! Què s'ha de prohibir els sentiments i la humanitat? D'això s'en diu el "fair play"   Asociar.se amb un contrari polític -què no és enemic, és contrari només en política-, per fer una aposta arriscada que ha estat un gran bé pel país, bé mereix una celebració. Apreciar·se i demostrar·ho  a  nivell personal,  de cap manera vol dir  estar a punt de claudicar  o  cedir els principis de la seva respectiva formació. Ho hem de tenir clar i crec que ho veurem els propers dies.  El 9N va ser un gran dia  amb  molts nervis. (Cuca de Llum)




L'emotiva abraçada de David Fernàndez i Artur Mas. Els dos caps de partit que van asumir el risc de donar suport al 9N alternatiu.  

La unitat dels partits es va trencar quan el Pres. Mas va anunciar un nou 9N alternatiu. La CUP es va marcar com a objectiu recompondre aquesta unitat per recolzar al màxim el procés participatiu.

(Moltes gràcies al President Mas, a la CUP, a David Fernández  i la seva visió de país, capacitat d'assumir riscos i humanitat per celebrar·ho, només faltaria! Que per molts anys siguem capaços d'asumir riscos i d'abraçar.nos quan els assolim!!!! Cuca de Llum)


EL PERIÓDICO / BARCELONA
Dilluns, 10 de novembre del 2014 - 19.38 h
La jornada del 9-N va ser un dia d'emocions. Un d'aquests moments emotius el van protagonitzar el president de la Generalitat, Artur Mas, i el dirigent de la CUP David Fernàndez, que diumenge a la tarda es van fondre en una abraçada quan es van trobar al Centre de Recollida d'Informació del 9-N, situat a l'Hospitalet de Llobregat.

L'escena va ser observada, aplaudida i gravada per alguns dels molts voluntaris que eren a la sala. Segons s'aprecia a les imatges, Mas va cap a Fernández i li allarga els braços per a fer-li una abraçada. Tots dos es toquen carinyosament la cara i s'acomiaden estrenyent-se les mans.

Quan la unitat del bloc sobiranista es va trencar després que Mas anunciés un 9-N alternatiu, la CUP es va marcar com a objectiu recompondre aquesta unitat per recolzar al màxim el procés participatiu, al qual finalment també han donat suport ERC i ICV-EUiA.