9 de juny del 2015

Un debat entre Artur Mas i David Fernàndez, per a celebrar els vint anys de VilaWeb


 Foto Vilaweb




Tots dos dialogaran dimarts de la setmana vinent (16 juny a les 19 hores) a partir del llibre de Vicent Partal ‘Desclassificat:9-N’


El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i el diputat de la CUP David Fernàndez protagonitzaran el pròxim dimarts dia 16 la celebració dels vint anys de VilaWeb. Tots dos dialogaran al CCCB de Barcelona sobre la consulta del novembre i el procés d’independència, a partir del llibre de Vicent Partal ‘Desclassificat:9-N. El director de VilaWeb moderarà el debat al qual han estat convidats sobretot els subscriptors del diari, que ja han pogut reservar la seva assistència aquests dies passats. L’acte, que s’ha convocat a les 19.00 hores, es difondrà posteriorment en video.

VilaWeb va celebrar el 15 de maig els seus primers vint anys d’existència, que el converteixen en el diari digital degà a Europa. Per a commemorar l’efemèride s’han previst una sèrie d’actuacions al llarg de tot l’any que inclouran una remodelació del diari aquest estiu. L’acte de dimarts 16 s’inscriu en la línia de periodisme independent, rigorós i compromès que ha estat característic sempre del diari.

La participació d’Artur Mas i David Fernàndez servirà per a presentar de manera oficial el llibre del director de VilaWeb, que narra el complex període de temps que va conduir a la celebració de la consulta. El llibre ha estat editat per RBA i va ser un dels més venuts en no ficció durant Sant Jordi. L’anterior llibre de Vicent Partal, ‘A un pam de la independència’ va ser presentat l'abril del 2013 per Oriol Junqueras.