19 de setembre del 2015

Es desmarquen Caixa d'Enginyers, Triodos Bank, i Coop57 de les declaracions de l'AEB i CECA


Respostes a   la declaració institucional de les patronals de la banca espanyola ( AEB) i la Confederació Espanyola de Caixes d'Estalvi (CECA):


>>  Caixa  d'Enginyers  es  desmarca de  l'amenaça dels grans  bancs  en cas d'independència. 18.09.2015

 Joan Cavallé, director general de Caixa d'Enginyers



>>   Triodos Bank diu que la declaració de la patronal bancària no ha estat pactada. 18.09.2015

" ha aclarit als seus clients a través de Twitter que no ha signat el manifest i ha alertat que el document "no ha estat iniciativa de la totalitat de l'AEB".
A més, el banc ha confirmat als usuaris que no té "previsió de reduir la seva presència a Catalunya" i que no entra en temes polítics. Triodos Bank se suma al missatge de la Caixa d'Enginyers, que  també ha reiterat a través de Twitter que no té res a veure amb aquest document."


Triodos Bank ha indicat a Catalunya Plural que l'entitat no ha signat el comunicat ja que té com a principi "no entrar en qüestions polítiques" 



>> Coop57 i Caixa d'Enginyers tampoc subscriuen el comunicat i recorden que no són entitats que no formen part ni de l'AEB ni de la CECA  18.09.2015


>> Indignació a la xarxa per l’amenaça de la patronal bancària espanyola sobre la independència. 18.09.2015 http://www.vilaweb.cat/noticies/indignacio-a-la-xarxa-per-lamenaca-de-la-patronal-bancaria-espanyola-sobre-la-independencia/