20 de setembre del 2017

19.setembre 2017 Reus respon a les amenaces de la policia amb una encartellada multitudinària


Reus

20.09.2017  07:49
La policia espanyola va segrestar ahir al vespre prop de 500 cartells sobre el referèndum del primer d’octubre a tres membres de la sectorial de l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC). Cap a les nou del vespre uns agents han aturat tres persones que portaven cartells cap a la seu de l’entitat sobiranista per l’encartellada popular que s’havia de fer a les onze. Els agents van segrestar el material i es van endur els membres de l’ANC a comissaria per identificar-los. Desenes de persones es van concentrar davant l’edifici en solidaritat.
 
Reus. Concentració en solidaritat amb els 3 membres de l'ANC, portats a comisaria per identificar·los. Els hi havien requisat material per una encartellada.



Encartellada multitudinària
La notícia va córrer de seguida per les xarxes socials i unes dues mil persones es van presentar a la plaça de Prim per a penjar cartells a favor del referèndum. Ací en podeu veure imatges:









  .........
 

Els policies nacionals enviats a Reus es queixen que no els deixen dormir

 

El Nacional
Barcelona. Diumenge, 17 de setembre de 2017

Els efectius de la Policia Nacional que han estat enviats a Reus (Baix Camp), i que s'allotgen a un hotel de la ciutat, es queixen que no els deixen dormir per la gresca independentista nocturna que fan grups de joves.Un grup es va concentrar aquest divendres a la nit a les portes del cèntric Hotel Gaudí, on s'allotgen aquests efectius de la Unitat d'Intervenció Policial (UIP) i van estar llançant proclames contra la seva arribada com "Fora els forces d'ocupació", segons Diari de Tarragona.

D'aquesta manera es pot apreciar en un vídeo que ha estat penjat en el compte de Twitter @FuerzasDelOrden. Els policies nacionals defineixen l'acció com un "escarni nocturn" i asseguren que no els deixen dormir.

http://www.elnacional.cat/ca/politica/policies-nacionals-reus-no-dormir_192390_102.html