22 de juliol del 2021

Jordi Turull segueix fent la Travessa per la Llibertat. Etapa 13 Albarca - Cartoixa d'Escaladei

 


https://travessaxlallibertat.cat/

 (Copio l'inici del texte d'aquesta web:)


Travessa

per la LLIBERTAT

El temps de presó et produeix una suma de sentiments complicada d’explicar. Se’n acumulen de nous cada dia i generen en mi una inèdita necessitat d’expressar-los i, sobretot, agrair-los.

Enyorança immensa a les persones estimades i al País. Vull tornar a trepitjar i recórrer aquest meravellós país que es diu Catalunya. Enyorança molt sentida quan hem estat a les llunyanes presons d’Estremera, de Soto del Real, de Valdemoro i de Zuera, però també durant tantes hores i nits tancat sol a la cel·la de Lledoners.

Gratitud. Em sento en deute permanent per tot el que s’ha fet per nosaltres, els presos polítics i els exiliats. Milers de persones heu esdevingut l’autèntic motor de la nostra força, coratge i esperança a dins a de la presó. Des de les infinites cartes plenes de sentiment i compromís, fins a les concentracions a les places de tantes viles i ciutats. Des de les grans manifestacions, fins al llaç groc a la solapa. Des dels Cims, Braçades, Refugis, Castellers o Kilòmetres, fins a les Marxes per la Llibertat i les aportacions solidaries. Des dels Músics per la Llibertat, fins als Amics de la Rotonda. Des del Col·lectiu Ales i Llums, fins a les cartes compartides de Navàs. Des del Bona Nit diari, fins als Cants per la Llibertat. Des dels Fem Taca d’Oli, fins als de La Tribu. Els de la Meridiana, els de les motos, els de la Plaça del Rei, el Col·lectiu Enriqueta Gallinat… Mai no us ho podré agrair com realment correspondria.
Compromís intacte. La presó no ha alterat ni una unça la voluntat activa de voler culminar de manera pacífica i democràtica el que vam començar l’1 d’octubre del 2017.(...)

 

13a ETAPA:  ALBARCA - CARTOIXA  D'ESCALADEI

 



 
 

 
 

 

 

 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
---