3 de setembre del 2021

La Comunidad de Madrid cobra l'impost de societats d'empreses que operen a tot Espanya, però tenen allí la seu fiscal. Ha suprimit el de Successions, i ara el de Patrimoni. Aquests beneficis li permeten baixar impostos a la Comunidad.

 Seu fiscal a Madrid: l'impost de societats es liquida allà a on  tingui l'empresa la seu fiscal, independentment d'on es faci el negoci.
 
 
(Són impostos que es pagaven a d'altres Autonomies, les quals evidentment ara tenen menys recursos. En canvi la Comunidad de Madrid pot donar serveis als seus ciutadans que d'altres no es poden permetre així com baixar o suprimir impostos. En particular els de Successions (és gairebé zero) i el de Patrimoni . És això la solidaritat?? Cuca de Llum)

 

 Així mateix, hi ha actuacions rellevants a bancs i grans empreses espanyoles:

 






Seu fiscal a Madrid: l'impost de societats es liquida allà a on  tingui l'empresa la seu fiscal, independentment d'on es faci el negoci.
 
........
 
 
 
tweed de Jesus Maraña, de l'1.09.2021



La Comunidad de Madrid perdona 990 millones por Patrimonio a 19.090 contribuyentes con una media de 10,1 millones por cabeza
 
 
 
Pablo García 

La bonificación autonómica del 100% del impuesto sobre el patrimonio lleva a la región a no recaudar ni un euro pese a tener los declarantes más adinerados del país: la media nacional es de 3,4 millones de euros por persona.


 
 
.......
 
 
 
 Dèficit o benefici fiscal a les Autonomies. Dades molt antigues, darrerament no es permés publicar-les:



 ......
 
Articles relacionats:
 
 
 
 
>>  Un estudi sobre els efectes "paradís fiscal" de la Comunitat de Madrid dins el conjunt de l'Estat. Annexe al dèficit fiscal.
 
 
 
 
 
---