25 de maig del 2023

Mantente actualizado, y especialmente lee libros, por Marc Vidal (vídeo corto)

 


Cliqueu per a veure les recomanacions de Marc Vidal"Aprovecha las dificultades para avanzar"

"Te sugiero, hagas lo que hagas y estes donde estés, que te mantengas actualizado  en las últimas tendencias y desarrollos de la industria, tu trabajo: Asiste a eventos, conferencias, lee artículos, libros. Y realiza cursos de todo tipo, on line o presenciales, tu veras. Y especialmente lee libros. Recuerda que si lees un libro al mes -que no es un esfuerzo titánico-, seras parte de un mínimo porcentaje de la gente que lo hace , y esto es una ventaja.

"Pero ahora piensa en una cometa. Cuando jugabas con una cometa buscabas que el viento soplara en tu contra, para que la cometa subiera y volara. Recuerda que cuanto más fuerte fuera ese viento, más alto volaba.  Igual, que el viento sople en contra no es tan malo, el viento a veces será una tecnología, una habilidad, un cambio de modelo laboral, da igual, ...busca ese viento en contra!  Seguimos."


 
 
 
 
LLIBRES RECOMANATS PER LA CUCA DE LLUM:
 
>>  llibres d'història: 
 
>> Llibres: història de Catalunya [1] al voltant de l'any 1000. Els inicis de l'Estat-nació  v.5

>> Llibres: història de Catalunya [2]  entre el 1000 i 1213: unió del comtat de Provença i unió amb Aragó incorporats pel prestigi dels comtes v.2
 
>>  Tota la Història de Catalunya per ordre cronològic. Tambè història de la formació de les institucions de govern i del caràcter català.  El que hem llegit. TOTS els articles i ressenyes dels llibres. 

>>  Llibres d'història i assaig del s. XX, en particular del facisme a Alemania entre les dues guerres mundials i la seva manipulació de l'opinió pública

>>   50 llibres recomanats, fàcils, entretinguts. Que facin lectors habituals als qui encara no ho son. v.3
 
 
>>  altres temes:
 
>>  Llibres:  Italo Calvino  "Per què llegir els clàssics"
 
>>  Humor, medecina per la supervivència. Llibres  llegits i  recomanats

>>  llibres recomanats (33)