24 de juliol del 2023

Ahir votacions al Congreso. Avui: Els Mossos detenen Clara Ponsatí per ordre de Pablo Llarena

 


 

Agents de la policia catalana traslladen l’eurodiputada cap a la Ciutat de la Justícia.

 

Els Mossos d’Esquadra han detingut l’eurodiputada Clara Ponsatí, que aquest matí havia revelat que tornava a ser a Barcelona.

 

 

Així ha estat la detenció de Ponsatí: “Sou les forces d’ocupació!”


L'eurodiputada ha estat detinguda al carrer del Comte de Borrell de Barcelona aquest matí

 

Josep Casulleras Nualart - 24.07.2023

L’eurodiputada Clara Ponsatí ha estat detinguda avui a quarts de dotze al carrer del Comte Borrell de Barcelona, en el tram entre el carrer d’Aragó i el de Consell de Cent, segons testimonis que l’acompanyaven en el moment de la detenció. Han estat els mateixos agents dels Mossos d’Esquadra, vestits de paisà, que la van detenir el 28 de març, també al centre de Barcelona, que l’han interceptada. “Sou el mateix agent que l’altra vegada”, ha dit ella, adreçant-se al sots-inspector que aleshores la va fer entrar al cotxe per endur-se-la a la Ciutat de la Justícia. Ara s’ha repetit l’escena, amb una conversa tensa entre Ponsatí i l’agent.
 
Segons les mateixes fonts, el mosso ha dit a Ponsatí: “Ja saps què venim a fer.” I ella li ha dit: “Sí, sou al servei dels espanyols, sou les forces d’ocupació!” El sots-inspector li ha insistit que l’acompanyés, i Ponsatí hi ha acabat accedint tot fent aquest advertiment: “Però que no em fiquin, com l’altra vegada, en un cotxe que se salta els semàfors en vermell.”
 ............
 

El 28 de març, quan va tornar de l’exili, Ponsatí va ser detinguda davant la plaça de la Catedral de Barcelona. Aleshores va brandar davant del sots-inspector la seva credencial d’eurodiputada.

 
 ........................
 
Pablo Llarena renuncia a traslladar per la força Clara Ponsatí a Madrid


Agents de la policia catalana traslladen l'eurodiputada cap a la Ciutat de la Justícia de Barcelona
 
 
 
....................

La fiscalia espanyola demana a Llarena que emeti euroordre contra Puigdemont i Comín

 

[VÍDEO] Clara Ponsatí surt en llibertat sense haver d’anar a declarar a Madrid