8 d’octubre del 2007

Brevísima historia del traçat de l´AVE per BCN fins data d´avui

ESTANT CIU I EL PP GOVERNANT RESPECTIVAMENT A BCN I AL GOVERN DE L´ESTAT, ES VA APROVAR EL TRAÇAT DE L´AVE PEL C/MALLORCA, JUST AL COSTAT DE LA SAGRADA FAMILIA.

A INSTANCIES DE L´ARQUITECTE EN CAP JORDI BONET, EL MINISTRE ALVAREZ CASCOS VA ACCEDIR A CANVIAR EL TRAÇAT DE L´AVE AL C/PROVENÇA PER PRESERVAR EL TEMPLE.

PERÒ EL DESASTRE DEL CARMEL VA OFERIR L´OCASIÓ PER TORNAR.LO AL TRAÇAT PRIMER, L´ACTUALMENT IMPOSAT PEL GOBIERNO DE ESPAÑA. EL VA APROVAR UNA SETMANA AVANS QUE EL PRIMER PLE DE L´ ALCALDIA DE BARCELONA VOTES UNA MOCIÓ EN CONTRA. CIU, ESQUERRA I EL PP TENEN MAJORIA DE VOTS DEVANT EL PSC -DE L´ALCALDE HEREU- I ELS VERDS. NO OBSTANT AIXÓ EL SR ALCALDE SEGUEIX INTERPRETANT QUE AIXÓ NO ES VINCULANT.

PER ATURAR L´ACTUAL PROJECTE DE L´AVE NECESITEM LA TEVA SIGNATURA .


O BE POT AJUDAR.NOS?: ESCRIU COMENTARIS D´AQUEST ARTICLE. TENS ALGUNA IDEA PER AJUDAR A ATURAR AQUESTA BARBARITAT? ESCRIU LA TEVA OPINIO I ELS TEUS SUGGERIMENTS.

POTS RECOLLIR SIGNATURES ENTRE AMICS I FAMILIA? SI POTS, IMPRIMEIX EL FULL D´ AQUI MATEIX, I ENS L´ENVIES ?.....MOLTES GRACIES!
LA SAGRADA FAMILIA ES UNA OBRA COL.LECTIVA!

Al video hi ha una informació i dades técniques del traçat de l´AVE arran de la Sagrada Familia i una llarga lista d´universitats, donant suport al Temple i a aquest canvi que tots demanem:

Video del primer Ple de l´Ajuntament al juliol 2007. Mai havia pasat a Barcelona que l´alcalde perdes una votació. El convergent Trias, apoiat per Portabella d´Esquerra Republicana i Fernadez Diaz del PP, van aprovar una moció demanant canviar l´actual traçat de l´AVE que passa a 1 metre de la Sagrada Familia.


En fi, la questió es greu pero no desesperin: vegin també el mateix problema abordat pel Polònia: