23 de maig del 2009

Girona: Cau una part de la façana d´un edifici del carrer Josep M. Gironella en l´entorn de les obres de l´AVE



Un tros de façana va caure ahir a primera hora de la tarda d'un bloc de pisos del carrer Josep Maria Gironella, a l'entorn de les obres del Tren d'Alta velocitat. Els bombers van haver de repicar l'arrebossat pel perill que suposava per als vianants. El fet que els treballs es fessin a l'hora de la sortida de l'escola va provocar molta expectació i que molts pares i alumnes s'apropessin fins a la
zona acordonada. de:http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2009052300_2_333870__Girona-Successos-part-faana-edifici-carrer-Josep-Gironella

EL NOSTRE COMENTARI: Hem anat a veure-ho. El tros de l´arrebossat es poc important. També ha caigut un tros de la cornisa de la coberta del inmoble. Pel carrer de la foto, hi ha la sortida de camions de les obres de l´AVE; a l´esquerra de la foto hi ha un pas sota les vies.

ADIF NO vol donar els resultats dels prismes que han colocat per detectar moviments als edificis. Per tant NO es pot saber si es a causa d´una vibració mes forta per les obres o es un altre causa.

Com veuen, es polémic perquè no està clar que el que s´està fent a Girona, i a Barcelona, sigui el millor. NO volen donar TOTA la informació, Adif practica l´opacitat. En la pràctica l ´Administració de l´Estat funciona en les obres públiques de manera alegal: "si el ciutadà no s´en adona que li prenen un dret, pitjor per ell", en llenguatge coloquial sería "si cola, cola".

Tenim la prensa escrita i de TV tan controlada con a l´época de Franco i l´etapa final de Felipe González. Seguirem informant.