23 de setembre del 2009

Rigol i Sistach, molestos perquè els jutges que han visitat la Sagrada Família no els han volgut escoltar


Els quatre magistrats de l'Audiència Nacional inspeccionen les obres del túnel del TGV per saber si poden afectar el temple.


El president del Patronat de la Sagrada Família, Joan Rigol, i l'arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, han abandonat aquest dimecres al matí visiblement ofesos la Sagrada Família després que els jutges de l'Audiència Nacional que han visitat les obres del TGV al seu pas pel temple s'han negat a saludar-los en dues ocasions. Els quatre magistrats han arribat quan passaven vint minuts de les onze del matí, amb vint minuts de retard, i s'han desplaçat –acompanyats de l'arquitecte i l'advocat de la Sagrada Família, Jordi Bonet i Jordi Abel, respectivament- fins als treballs de construcció de la pantalla del carrer Mallorca, entre els carrers Sardenya i Sicília.Els jutges, que no han volgut entrar dins del temple, han abandonat la Sagrada Família al voltant de dos quarts d'una del migdia.

La visita té lloc en el marc del procés que el contenciós administratiu va obrir a instàncies del Patronat del temple, que entén que el traçat pel carrer Mallorca pot afectar la Sagrada Família i l'estructura de 800 edificis.

de: http://www.avui.cat/cat/notices/2009/09/rigol_i_sistach_molestos_perque_els_jutges_que_han_visitat_la_sagrada_familia_no_els_han_volgut_esc_72581.php

__