20 d’octubre del 2009

AVE: Ja han tallat els arbres del c/Mallorca. Preparen l´acera per fer les pilones, saltant-se tots els acords Patronat-Adif.


Fotos d´avui a les 17 h. Han tallat els arbres. Preparen l´acera per construir a tota pressa les pilones devant del Temple, per tal d´impedir el seu acavament. La máquina tuneladora no arrivará fins d´aqui 6 mesos. El pou de Mallorca/Padilla no estarà acavat fins d´aqui 4-5 mesos. L´empresa INTEMAC que estava fent un informe vinculant per les dues parts sobre aquestes obres, encara no l´ha acavat. Falta la part d´estudi de les vibracions.... ADIF TIRA AL DRET. Aquesta es la paraula de l´Adif: mentida a la Unesco, mentida al Patronat de la Sagrada Familia. L´Audiència Nacional s´inibeix i deixa fer. Qué trist,no visc en un estat de dret.


L´agressió mes sofisticada contra l´esforç de molta gent. Una agressió gratuita i evitable. Una agressió als sentiments mes arrelats. Que no em parlin mai mes de fer "pedagogía " a Madrid, devant de tanta maldat.

Están construyendo el murete-guia de los pilotes. Qué pena que se haga esto en Cataluña, que sería impensable hacer en La Alhambra, El Escorial.... Es una faltada gravísima a los ciudadanos de Cataluña y a los del resto de España y del mundo que han colaborado a levantar esta maravilla. Esto ya no es una obra catalana, es internacional.

___