24 d’octubre del 2009

El "Gobierno de España", la psicologia dels pobles d'estepes, i el traçat de l'AVE pel centre de Barcelona

_________________________________
61 metres de distància entre la Façana del Naixement i el túnel, aquest va ser l´informe del "Ministerio de Cultura del Gobierno de España" a la Unesco. Juliol 2009, a Sevilla.
Els pobles que venen de llocs esteparis com Rusia (Genghis Kan), com la messeta central espanyola, tenen una psicologia de dominadors que després re-qualifiquen com "conquistadors". Com el seu país és tan pobre en recursos naturals... van així de prepotents per tot arreu.
Nosaltres pobrets de províncies no sabem el que ens convé, sort en tenim d´ells que ens obliguen a fer el que ells diuen. Pensen així i després ho disfressen de tota mena de filosofies "la unidad de España", "la generación del 98 y los campos de Castilla", "la solidaridad" entesa com a ells els hi convé....

No tenen cap escrúpol en callar la boca dels diaris ( en el tema de l´AVE que segueixo, desde març 2008), o en tergiversar la història es a dir l´identitat d´Espanya, o en no publicar les balances fiscals amb CAP autonomía, en adjudicar-se la Comunidad de Madrid molts mes recursos, que son de tots els espanyols al seu favor, mes diners, mes beques, mes autopìstes, mes kilómetres de metro (90 km) amb els quartos de la UE que teníen que servir por tot Espanya.

Fan lleis com la LOFCA (crec que es aquesta) per limitar les Comunitats Autónomes que ja no sabem com dir que n´estem fins a dalt de tans abusos, la que regulava que l´IVA es quedaría en la Comunitat Autónoma a on l´empresa tingués la seu central, i que ha reportat tans beneficis a la Madrid.
Unes 4.000 famílies viuen del "cuento" de la unidad d´Espanya, son una oligarquía. Maneguen la prensa, son ejecutius-funcionaris de la Repsol, Endesa, Campsa, ..... dels bancs amb seu a Madrid, dels llocs clau de "los Ministerios"....: en resum el que es coneix com UN LOBBY. CAMUFLAT AMB LA RETÓRICA QUE SIGUI, ells VIUEN DEL CUENTO, i "los de provincias" "que se fastidien". Jo mai he tingut la sensació de viure a "provincias" i visc a Barcelona, nomes quan vaig a Madrid, et fan una ratlla ellos/nosotros.

Ara la tenen amb Catalunya, s´els escapa.... Donc què es pensen?. Després de passarse mes que mai en manca d´inversions de tota mena des del 92, ara "la puntilla" per liquidar Catalunya es posar una bomba de rellotgeria lenta però segura en el subsol de Barcelona, i que la deixarà malmesa per 2 generacions. Aquesta es la lectura en clave de guerra soterrada de la història de l´AVE pel centre de Barcelona. Ens tenen distrets amb el futbol, la grip A, i el que calgui, el cas Millet inclos. HEM D' ESTAR MES ATENTS QUE MAI !!!