31 de desembre del 2009

Fer país exigint els "detalls"


Doncs ara, els qui ja n'estem de convençuts, ara ens toca baixar i anar a les coses concretes i exigir-les. Només avançarem si tenim la constància de fer-ho, tant se val qui hi hagi a la Generalitat o allà on sigui. Si hi ha coses que JA no les TOLEREM, ni tan sols miraran de "colar-ho", vejam si ningú no diu res. Exemple: mentre no tinguem una autonomia bona hem de seguir menjant i treballant, vivint.


El 29 de desembre, a la pàgina d'economia de La Vanguardia deia: "Los empresarios denuncian que sigue la caída de la licitación pública". El lobby GTI-4 (Cambra de Comerç + Cercle d'Economia + Foment del Treball + RACC) diu que CATALUNYA ÉS LA 7a. COMUNITAT en inversió per habitant, i la 9a. en relació amb el PIB. No n'he vist cap comentari al Facebook. Que l'Estat central ens faci això després de l'Estatutet i nosaltres no clamem al cel... en el seu llenguatge d'abús vol dir que poden seguir així!!!, que no se n'adona la societat civil!!!,... que estan distrets i no capten les oportunitats... Estem badant. Se'n surten un cop més d'enganyar-nos.


És a dir, amb o sense Estatut seguim igual!!! Com ens ho fem per anar-nos repartint la feina de seguiment entre tots???? Això a mi m'amoïna molt , és molt important. -- Demanar/exigir coses CONCRETES!!!

Maika Meyer Ros ens ha dit avui al Facebook "Hem d'aprendre a dir... NO...!!!! sense mala consciència. La llibertat té un preu...!!!!"

No tan sols manifestar el sentiment català sinó "picar pedra" en coses concretes. Això vol dir: l'un amb la factura de la llum, l'altre amb l'aigua, l'altre amb rodalies, l'altre amb trens regionals, l'altre amb pujades d'impostos dels ajuntaments, l'altre fent seguiment de les multes infinites, ... Això seria un mètode molt eficaç de fer país, al meu entendre... què us en sembla, vaig bé??