10 de febrer del 2010

Els inspectors de la Unesco allarguen la visita un dia més i tornen demà dijous a la Sagrada Família












                                                 2010-02-08  Moment de l'arrivada dels tècnics de la Unesco a la Sagrada Familia dilluns, avans d'ahir. D'esquerra a dreta el Sr. Rigol, Sr. R. Dunaevskiy(al fons), Sr. X , i un tercer enginyer visitant, que parlava un castellà perfecte.

 










                                                 2010-02-08  El Cap de l'equip de l'Unesco visitant, el Catedràtic de l'Univ. Tecnològica de Dresde, Sr. Wolfram Jäger, parlant amb el Sr. Jordi Bonet, arquitecte en Cap de les obres del temple.












                                                 2010-02-08  A la sala de reunions, d'esquerra a dreta:  Sr. Robert Dunaevskiy, Sr. X, i el Cap de l'equip de l'Unesco el Sr. Wolfram Jäger.

                                              2010-02-08  Els tècnics visitants contemplant l'insoportable  vista de la màquina fent pilots a 1,10 metres dels fonaments del Temple, i sense que hi hagi manera d'impedir-ho. Estant  disminuint la seva estabilitat com deia l'arquitecte del temple Sr. Carles Buixadé.


Fotos de la visita d'avans d'ahir dilluns 8-2-2010.

Els dos inspectors del possible dany del túnel de l'AVE a la Sagrada Familia, decideixen allargar el viatge un dia mes i fer una segona visita al Temple. Son el Catedràtic d'Estructures de l'Escola d'Arquitectura de Dresde, Sr. Wolfram Jäger.  I l'enginyer Robert Dunaevskiy, Director General d' una enginyeria experta en Geotècnia.

Per ara no se sap res més.  Només que han decidit allargar el seu viatge  un dia mes  i fer demà una segona visita a la Sagrada Família per visitar les parts que no van poder veure a la visita del dilluns.

De momento sólo se sabe que han decidido alargar el viage un dia más y hacer una segunda visita a la Sagrada Familia a fin de visitar las zonas que no pudieron reconocer en la visita del lunes pasado.