22 de setembre del 2010

Avui comença a perforar la tuneladora des del pou de Padilla cap a la Sagrada Família, un dia molt trist.




Cliqueu a sobre d'aquestos planos per veure'ls a pantalla complerta.

22-09-2010  -  Es IN-SO-POR-TA-BLE veure com a casa meva NO segna el seny sino el despilfarro del diner públic en el moment de la pitjor crisi en 60 anys. Segons costos publicats darrerament pujarà 400 milions €, s'ha publicat també 500 milions €.  El preu de licitació va ser 243 milions d'€, i va ser adjudicat a Sacyr per 179 milions d'€.


1 >>  UN  TUNEL  TÈCNICAMENT  CONTROVERTIT  PELS PROPIS  TÈCNICS.   No s'ha pres una decisió tècnica sino política.
>> TÈCNICAMENT  CADUCAT,  PER  MANCA  DE  MIDES  DE SEGURETAT MODERNES. Des dels accidents dels túnels del Montblanc(2000) es fan dos túnels, un  per cada sentit de la marxa, amb una galería de conexió perquè en cas d'accident s'hi pugui refugiar el passatge. ES UN TÚNEL  PERILLÓS... SI HI HAGUES UN ACCIDENT, DEU NO HO VULGUI....
Túnel amb les mides de seguretat modernes, dos tubs independents, un per cada sentit de la marxa. Clicar a sobre de la imatge per a veure-la a mida més gran.


2 >>   UN TUNEL IL·LEGAL  perquè no acompleix la Llei de Patrimoni Cultural Català:
LLEI 9/1993, de 30 de setembre, del Patrimoni Cultural Català (DOGC núm. 1807, d’11.10.1993) L'article 35.3, que demana no moure terres en un perímetre al voltant d'un edifici protegit - la Sagrada Família i La Pedrera. Podeu llegir la llei cómodament clicant aqui: http://www.scribd.com/doc/37922441
 Plano dels entorns de protecció de la Sagrada Família i La Pedrera, publicat en la llei abans esmentada. Cliqueu a sobre per veure'ls a mida més gran.


 Manifestació a La Pedrera en contra d'aquest túnel.

A qui el BEI (Banc Europeu d'Inversions, depén de la UE) no ha volgut donar un crèdit a baix preu perquè no ho veia clar, no tenía un informe d'Impacte Ambiental correcte.

3 >>  UN TUNEL IMPOSAT DES DEL PODER POLÍTIC que la ciutadanía  HA  REBUTJAT  en tots els órgans de represen- tació possibles: Ple de l' Ajuntament de Barcelona, Ple del Parlament de Catalunya i Congreso de los Diputados.  Es un "Trágalas".  Totes les enquestes des de fa 3 anys donen un rebuig, com a mínim el 63%. 


4 >>  Les autoritats competens NO han fet TOT el possible per aturar aquesta barbaritat: Sr. Hereu, Sr. Montilla, Sr. Nadal, Sr Blanco, i per omissió i comissió tants d'altres...
 

5 >> HEM CONSTATAT QUE TAMBÉ A L'AUDIÈNCIA NACIONAL ELS JUTGES NO SON INDEPENDENTS del poder executiu: vivim en una república bananera!!!


>>  Algún dia sabrem el que passa de debó?   Voleu dir que aixó no ens diu que tot Catalunya és en un túnel?