10 de setembre del 2010

Que aturin la tuneladora dos mesos: mandat del Congreso de los Diputados. En democràcia acomplir els acords de les majories es obligatori.


Demà 11 de setembre, és un bon dia per a recordar que en democràcia cal acomplir els acords de les majories.  No  ho tolerem que es faci el contrari:
 "Que aturin la tuneladora dos mesos" com va ordenar el Congreso de los Diputados! 

Cal recordar que han estat aprobades mocions demanant un canvi de traçat de l'AVE a tots els nivells possibles: al Ple de L'Ajuntament de Barcelona (3 vegades), al del Parlament de Catalunya, així com al Congrés del Diputats el darrer mes de juny 2010. El Congrés va demanar aturar dos mesos la tuneladora.

Per tant, EXIGIM que fins el 4 de desembre NO SURTI LA TUNELADORA DEL POU DE PADILLA-MALLORCA perquè es puguin posar en marxa els sensors com demana el acord signat entre la Sagrada Familia i tècnics de la Unesco(vegin article següent).
10-9-2010.  Cuca de Llum


Per tant, EXIGIM que fins el 4 de desembre NO SURTI LA TUNELADORA DEL POU DE PADILLA-MALLORCA. I ho exigim en nom de la democràcia.
10-9-2010.  Cuca de Llum


A tu  lector i ciutadà et demanem que enviis un mail demanat aixó. Trovaràs una llista llarga de mails en aquesta etiqueta de la Cuca de Llum, clica aqui:  llistat de mails d' alguns polítics-diaris-radio-tv (2)



Pots trobar el texte de la proposició de CIU al Congreso de los Diputados el passat mes de juny aquí:  http://www.scribd.com/doc/37216911/proposicion-CIU-Congreso-de-los-Diputados-sobre-el-tunel-del-AVE-en-Barcelona-11-06-2010