9 de novembre del 2011

Excelente el programa "Singulars" del 33, con el economista Luis GaricanoSingulars - 08/11/2011  -  vídeo de 41.34  

Luis Garicano: res és gratis

Fa gairebé dos anys, el professor Garicano va ser un dels firmants del "Manifest dels 100 economistes", un document en què un grup d'economistes influents proposaven al govern espanyol una sèrie de mesures per redreçar el rumb i sortir de la crisi. Per Luis Garicano, només aconseguirem remuntar si s'emprenen reformes en 5 àmbits concrets: el laboral, el de l'educació i la ciència, el sector financer, el sector públic i el sistema de pensions. Un dels seus cavalls de batalla és el de l'educació, un àmbit en què Espanya ha de millorar moltíssim.
>>>>  http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/3794870
Qué se dice en el TWITTER:

Art-Una gran lliço de Lluis Garicano al . "Estem en un moment especial, el próxim gobern hauria de cambiar el rumb en 100 dies"

Manel Romero - Luis Garicano, autor del llibre . Desprès de veure l'entrevista al , tinc ganes de llegir-lo.
 
Ignasi Franch Al menys defensa que alguns han de passar per la garjola... Però d'alternatives a podar l'estat del benestar no n'he sentit.
Román Mestre - Brutal la diferencia ... ayer y claridad y concreción de la entrevista en a Luis Garicano.SrLluisTomas - Luis Garicano en economista de prestigio, muy interesante! su blog-> streaming->
 
Oriol Martí Carreras - Luis Garicano: Res es Gratis molt interesant