19 de maig del 2013

Llei Wert: Si la Generalitat recorre al Tribunal Constitucional, la llei espanyola segueix en vigor fins que hi hagi sentència, però a l'inrevès no




L' Espoli  Català:
Sabeu que si la Generalitat recorre al TC, la llei espanyola segueix en vigor fins que hagi sentència? L'última va trigar 11 anys.

I en canvi si l'estat recorre al TC una llei de la Generalitat aquesta queda en suspens inmediàment mentre no hi hagi sentència. Per això a Madrid es descollonen de riure quan senten dir que la Generalitat recorrerà al TC la LOPMCE.


(Facebook: https://www.facebook.com/expoli.catala) 


19.5.2013. Comentari a la notícia d'avui:

<La Generalitat recorrerà la LOMCE al TC si no es modifica al Congrés
 
C.B.
El Govern de la Generalitat té la intenció de recórrer davant del Tribunal Constitucional la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE), aprovada aquest divendres pel Consell de Ministres, si aquesta no es modifica en el seu pas pel Congrés. Així ho ha explicat aquest dissabte el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, en una entrevista al programa 'El Suplement', de Catalunya Ràdio. El projecte de llei de la LOMCE ha estat criticat pel Govern i per tots els partits catalanistes perquè consideren que atempta contra el model català d'immersió lingüística en l'ensenyament.