13 de febrer del 2014

La Damm descarta marxar en cas d'independència

Enric Crous és el director general del Grup DAMM. Foto d'El Singular Digital.

_________
Per sentir l'entrevista , clicar: (El matí de Catalunya Ràdio 13/02/2014)

"La reforma laboral ha propiciat abusos, però també ha salvat empreses", Enric Crous del grup Damm

El director general del grup Damm, Enric Crous, confia que aquest any arribarà als 1.000 milions d'euros de facturació. En declracions a "El Matí de Catalunya Ràdio", Crous ha ... 

http://www.catradio.cat/seccio/4262/Entrevista-del-dia/programa/1566/El-mati-de-Catalunya-Radio

_________

El director general de l'entitat, Enric Crous, replica el president de la CEOE, Joan Rosell: "Els empresaris no ens hem de pronunciar sobre la independència"


Lluís Goñalons
El director general del Grup Damm, Enric Crous, ha considerat que els empresaris han de ser "respectuosos" amb el procés que dugui a terme a Catalunya, i consegüentment "adaptar-se" als canvis que aquest pugui carregar. Al fil de les seves afirmacions ha admès que no es planteja una deslocalització de la seu empresarial en cas que Catalunya esdevingui un Estat. D'aquesta manera s'ha desmarcat de les amenaces d'empresaris com el president del grup Planeta, José Manuel Lara.
"Als empresaris no ens toca posicionar-nos sobre la independència, hem de fer que les empreses vagin bé", ha asseverat avui el president del Grup Damm, Enric Crous, en una entrevista a '"El Matí de Catalunya ràdio'" . Amb aquestes paraules ha replicat el president de la CEOE, Joan Rosell, qui recentment ha amenaçat que la secessió suposaria una "destrossa de les relacions humanes".
L'empresari ha aprofitat per desmentir un altre dels arguments que s'utilitzen per atacar el procés català. Ha assegurat que no li consta cap drama familiar vinculat al presumpte conflicte que carregaria la independència, més enllà de les discrepàncies lògiques i habituals que comporta un procés com el que afronta Catalunya.
Avui, el Grup Damm compta amb més de 3.000 treballadors. El complex empresarial té un 45% del negoci a Catalunya; un 45% a l’Estat espanyol, i un 10%, a l'estranger. "Tenim una gran vocació de presència internacional", ha sentenciat.