3 d’abril del 2017

Catalunya condemnada a vagar per l'espai sideral pels segles dels segles, si es fa independent. v.2

 
     L'espai sideral desendressat amb l'introducció del nou planeta Catalunya. Article publicat el 2014 que torna a ser d'actualitat ara al 2017  per les mateixes amenaces del "Gobierno".




Així hem quedat després del debat d'ahir dimarts al Congreso de los Diputados,
presoners de la Consti,  la Constitució del 78, interpretada a la rajoniada manera. 


 
Catalunya fóra del sistema solar i de la galàxia, per declarar·se independent, sense
permís del Gobierno de España. 










Nova metàfora del futur de Catalunya poobres de nosaltres! Ara quedariem més sols que en Robinson Crusoe segons el President Rajoy ahir al Congreso de los Diputados. Debat  amb els 3 comissionats del Parlament de Catalunya per demanar l'autorització d'un referèndum. 

Els catalans sempre hem tingut bons amics.  No no,  cap por d'aquestes anunciades pel Presi Rajoy.  Molta por a seguir tan maltractats com ara, no ens ho mereixem, i no hem d'acceptar·ho, faltaria més.

LA  NOTÍCIA VA SER:
(11-3-2014) El ministre d'Afers Estrangers i de Cooperació, José Manuel García-Margallo, ha advertit avui que una Catalunya independent "vagaria per l'espai" ja que no tindria reconeixement internacional i quedaria "exclosa" de la UE "pels segles dels segles". (....)


La DUI "preocupa molt" Madrid  (això era al 2014)

García-Margallo ha reconegut que la possibilitat d'una declaració unilateral d'independència per part de Catalunya "preocupa molt" el govern espanyol, però ha destacat que si es fes realitat seria "especialment greu" per a Catalunya