23 d’octubre del 2014

Sala i Martín a Junqueras: “declarar la independència d’immediat és impossible”


Oriol Junqueras en una entrevista a RAC1 ha dibuixat el full de ruta d’ERC per l’endemà de les eleccions que pel líder republicà passa per exercir la independència d’immediat. L’endemà de les eleccions declarar la independència, començar el repartiment d’actius i passius amb l’estat, definir el nou estat en un procés constituent i fer un referèndum sobre la declaració d’independència i la constitució catalana. En aquest sentit, Sala i Martín li ha recordat a Junqueras que declarar la independència de forma immediata és impossible perquè no hi ha l’Agència Tributària preparada. El professor també s’ha mostrat partidari d’una candidatura unitària amb el full de ruta molt clar i ha considerat que si CDC vol una candidatura única ha d’estar d’acord en establir un full de ruta clar amb els passos ben definits per assolir la independència.
 ...
Els espagueti de Sala i Martín per reclamar una llista unitària 

Sala i Martín ha demanat als partits que “vagin junts” ara i en les eleccions plebiscitàries perquè “es donaria un missatge molt més clar i seria molt més il·lusionador i a més, no hi hauria baralles durant la campanya electoral”, en aquest sentit l’economista ha explicat que “Si tu agafes un espagueti el podràs trencar, en canvi, si agafes un paquet de 500 grams d’espagueti, prova-ho i veuràs que no podràs de cap manera”.
http://www.directe.cat/noticia/373601/sala-i-martin-a-junqueras-declarar-la-independencia-dimmediat-es-impossible?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook