30 de setembre del 2015

La premsa internacional es fa ressò de la imputació de Mas per la consulta del 9-N

   11 de setembre  2015, a Glóries. La Via Lliure


"Herald Scotland" i "The Wall Street Journal", entre altres, informen sobre el cas 
.

La premsa internacional s'ha fet ressò de la imputació del president Artur Mas, la consellera Irene Rigau i l'exvicepresidenta Joana Ortega per la consulta del 9-N.  Mas haurà de declarar el 15 d'octubre a les 10 del matí mentre que la consellera d'Ensenyament en funcions i l'exconsellera de Governació ho faran dos dies abans, a les 10 i a les 4 de la tarda respectivament. Els tres polítics s'afronten a un delicte per desobediència.
.
.
- Herald Scotland: "Catalan President faces court after being accused of organising illegal referendum"  (El president català s'enfronta al tribunal després de ser acusat d'organitzar un referèndum il·legal). 
.
.

- The Wall Street Journal: "Catalonia’s President to Face Court Questioning Over Independence Vote" (El president de Catalunya s'enfronta al tribunal pel vot a la independència) 

.

- Euronews: "Catalan president Artur Mas charged with organising illegal independence referendum" (El president català acusat d'organitzar un referèndum il·legal sobre la independència).

.

- France24: Espagne: "Le président indépendantiste catalan Artur Mas convoqué pour "désobéissance civile" (Espanya: el president independentista català Artur Mas citat per desobediència civil)