11 de febrer del 2016

Pres. Carles Puigdemont entrevistat a 8TV (vídeo 56 min)




>> "Sense independència hi ha decadència" Necessitem controlar els nostres propis recursos.

>> "No hi ha souflé independentista. Hi ha una persistència sostinguda en els anys, un grn mobilitció,  que diu que ja n'hi ha prou. I no ho diu per un cop calent en unes eleccions. Ho ve dient·ho en els ultims anys".
(minut 3I:25)


Vilaweb:
1a perla. La resposta de Puigdemont que va desarmar Josep Cuní. Durant l’entrevista d’ahir al vespre a 8TV amb Carles Puigdemont, Josep Cuní va demanar-li sobre la conveniència i les condicions del pacte amb la CUP. El president de la Generalitat va dir que estava segur que el pacte entre Junts pel Sí i la CUP era bo. ‘Estic segur que la gent que signa un acord ho fa per complir-lo’, va dir.

Josep Cuní hi va insistir-hi, amb aquestes paraules: ‘Admetem que l’entesa, sobretot vostè que és convergent, de Convergència amb la CUP… home, també és curiosa, eh? Veig que vostè encara no s’ha tret la corbata, però hem vist alguns detalls que dius: cal?’

I el president Puigdemont va respondre: ‘Sap a mi, com a convergent, què em va incomodar molt? El pacte amb el PP. I tanmateix vam ser capaços de tirar endavant algun punt. On és escrit que puguem arribar a acords amb el PP i no amb altres forces polítiques? Enlloc. Jo m’hi sento còmode, amb el pacte amb la CUP.’


Publicat el 9 feb. 2016
Josep Cuní ha entrevistat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a 8 al dia. El president de la Generalitat rebutja l'impagament del deute, com demana la CUP.