10 de desembre del 2016

Posem.s'hi ara mateix: "ERC proposa dialogar amb la gent perquè sàpiga què votar en un referèndum sobiranista"


(Si si si. Això és exactament el que hem de començar a fer tots els que volem la independència. Porta per porta, com els escocesos. Començar desseguida sobretot per si s'avancés el referèndum abans del proper setembre. 

Res no està cuit ni es pot donar per fet fins el minut 90, com al futbol. L'ambient desanimat que començo a percebre sobretot a la ràdio,... ui ui fa pensar en el despatx de dña Soraya a la Delegación del Gobierno del c. Mallorca.  Cuca de Llum)


Alfred Bosch (ERC Barcelona) conversa amb uns veïns a la plaça de Sarrià, en el marc de la campanya 'La República que farem a Barcelona'. Foto: ACN


ERC proposa dialogar amb la gent perquè sàpiga què votar en un referèndum sobiranista 
 

Bosch diu que la cimera del 23 de desembre és "diàleg amb tots aquells que creuen en la democràcia i en la participació"  



per Europa Press - 10.12.2016 
El president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha proposat obrir un diàleg amb la ciutadania perquè es formi una opinió sobre què votar en el referèndum sobiranista que el Govern té previst per al setembre de 2017, durant la campanya 'la República que farem' que ERC ha començat el matí d'aquest dissabte a Barcelona. En declaracions als mitjans, Bosch ha insistit que el diàleg no és "parlar només amb els que pensen com el teu ni portar a la gent als tribunals", sinó que va de baix cap a dalt i que passa per les urnes, el carrer i la participació. 
L'objectiu de la campanya 'la República que farem', que ha començat a Barcelona aquest dissabte amb 11 carpes informatives en diversos punts de la ciutat, consisteix a recollir les peticions i propostes de la ciutadania en relació amb una futura república catalana.

Segons el president de la Federació de Barcelona, Robert Fabregat, aquesta campanya pretén recollir les idees de la gent perquè "el vot no ha de ser sol 'sí' o 'no' sinó que la ciutadania ha de saber què vota i fer-ho amb consciència per construir un país millor", pel que està previst que la campanya acabi entre maig i juliol, quan es recopilaran totes les idees rebudes per presentar-les a les institucions abans del referèndum previst pel Govern al setembre.

Preguntat sobre els futurs Pressupostos de la Generalitat, Alfred Bosch ha assegurat que el vicepresident Oriol Junqueras està fent "tots els esforços per tenir la fiscalitat més progressiva possible, tenint en compte les possibilitats del país i les butxaques de la gent".
http://elmon.cat/noticia/179970/erc-proposa-dialogar-amb-la-gent-perqu-spiga-qu-votar-en-un-referndum-sobiranista