6 de febrer del 2017

Deu mil inscrits el cap de setmana: la mobilització contra el judici al 9-N assoleix un rècord de 50.000 persones

Pres. Mas, vicepresidenta Ortega i consellera I. Rigau, els tres acusats pel judici que comença demà dilluns 6 Febrer 2017 a BCN. Per què?  Per facilitar la consulta del 9 Novembre 2014. Imatge del diari ARA.



  Imatges de 3 Diades de l'11 de setembre




"L'esperança no és pas la convicció que això sortirà bé, sinó la certesa que això té sentit, surti de la manera que surti", ens va dir Václav Havel, líder del Fòrum Cívic (que va fer caure la dictadura al setembre de 1989), president de la República Txecoslovaca (des del desembre de 1989) i artífex de la separació pacífica entre la República Txeca i Eslovàquia.



L'extraordinari ritme d'altes fa preveure una mobilització mai no vista en un dia feiner 

Segons que ha pogut saber VilaWeb de fonts de l’ANC, el nombre d’inscrits per la mobilització de demà ha arribat a cinquanta mil. Això fa pensar que la xifra se superarà, tenint en compte que molta gent no s’apunta a les concentracions i manifestacions organitzades amb aquest mètode, però hi acaba anant. En total, es mobilitzaran 168 autobusos des de moltes ciutats i comarques.

Ahir membres de diversos partits polítics i grups parlamentaris (Junts pel Sí, CUP, Barcelona en Comú, EUiA…), dels sindicats del país (CCOO, UGT, COS…) i de les entitats sobiranistes van fer una conferència de premsa  per anunciar que s’havia arribat a 40.000 inscripcions, però aquest cap de setmana la xifra ha augmentat encara de deu mil persones més.

Totes les dades de la mobilització (horaris, com arribar-hi, què passarà…) les trobareu en aquesta pàgina especial.