14 d’octubre del 2017

1-Oct 2017 - La defensa de les urnes pels ciutadans i l'actuació de la policia a l'Escola Els Horts, la Verneda, Barcelona.


 Impresionant. Quina gent tan ferma que no es belluga del lloc, tot i la càrrega.  Amb tot, van lograr salvar una de les tres urnes, el que va significar uns 600 vots.  Moltes gràcies per fer-ho.

https://vimeo.com/237562751Apareixen plaques d'homenatge als col·legis de Lleida on hi va haver violència policial l'1-Oct


Les imatges s'han col·locat per recordar la resistència de la ciutadania 

Un total de set plaques commemoratives han aparegut aquest dimecres als col·legis electorals de la ciutat de Lleida on hi va haver violència policial el passat 1 d'octubre.

Segons ha pogut saber NacióLleida, les plaques s'han instal·lat per recordar la resistència popular davant les càrregues de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional. Els responsables d'aquesta acció s'han volgut mantenir en l'anonimat per tal de posar en valor la ciutadania que va defensar les urnes durant la jornada del referèndum.  http://www.naciodigital.cat/noticia/141831/apareixen/plaques/homenatge/collegis/lleida/va/haver/violencia/policial/1-o